concert: Judy Blank in Mezz op VRIJDAG 19 FEBRUARI 2021

  • Judy Blank
    Songbird 2014 - dag 2
    © Charles Batenburg
VR.
19 FEB
JUDY BLANK Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Judy Blank
Voorprogramma Johnny Irion

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse zangeres Judy Blank koppelt een heldere, soulvolle stem aan meer dan uitstekende songschrijverscapaciteiten – niet voor niets haalde ze in 2013 de finale van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Met haar groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop maakte ze in Nederland indruk op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, en in het buitenland op SXSW en AmericanaFest. Op haar plaat Morning Sun (2018) laat Blank een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, vernuftig gitaarwerk en een ontwapenende stem horen. Afgelopen november volgde ep Morning After; rauwere gitaar, meer country en meer eerlijkheid. Dit voorjaar verschijnt het laatste deel van de trilogie, op cassette: Morning Tapes. Lo-fi slaapkameropnames van de favoriete liedjes van beide albums, stuk voor stuk in één take opgenomen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Judy Blank in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Judy Blank, Johnny Irion

Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Macy Gray - 17/02  Tivoli Vredenburg Foto Judy Blank te Parkpop 2019
 
Bekijk alle 44 foto's van Judy Blank

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws