concert: Rotterdam Deathfest met o.a. Cattle Decapitation in Baroeg op ZONDAG 05 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Cattle Decapitation
    Neurotic Deathfest 2012
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rotterdam Deathfest met o.a. Cattle Decapitation in Baroeg) verplaatst naar woensdag 03 augustus 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
05 APR
ROTTERDAM DEATHFEST MET O.A. CATTLE DECAPITATION 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Met deze nieuwe editie van Rotterdam Deathfest pakken we weer flink uit. Met de headliner Cattle Decapitation staat er een band op de planken waar je u tegen zegt. In 2019 verschijnt het achtste album van de Amerikanen en daarmee laten ze horen dat ze echt tot de top horen. De mix van death metal en grindcore met de nodige progressieve elementen is hoogst origineel te noemen. Live staat het vijftal ook hun mannetje. Echt zo’n band die je een keer gezien moet hebben.

Foto's van Cattle Decapitation, Disentomb, Gloom, Internal Bleeding

Foto Cattle Decapitation te Neurotic Deathfest 2012 Foto Cattle Decapitation te Neurotic Deathfest 2012 Foto Cattle Decapitation te Neurotic Deathfest 2012
 
Bekijk alle 3 foto's van Cattle Decapitation

Gerelateerd nieuws