cabaret: Matangi Kwartet / Youp van 't Hek in Openluchttheater Caprera op ZONDAG 19 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Matangi Kwartet / Youp van 't Hek in Openluchttheater Caprera) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
19 JUL
MATANGI KWARTET / YOUP VAN 'T HEK Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2020
 

Extra informatie

Youp & Matangi zijn al heel lang vrienden. Ooit speelden zij samen in een aantal Nederlandse concertzalen en maakten zij een bijzondere liedjes-cd. In 2008 begeleidde dit bijzondere strijkkwartet de cabaretier bij zijn zesde oudejaarsconference Troost en ze wisten allebei dat het hier niet bij zou blijven. Ze moesten alleen in beider drukke agenda’s de tijd vinden.

Komende zomer gaat dat gebeuren en maken zij een korte tour langs een paar openluchttheaters. Mooie stukken uit het repertoire van Matangi plus een aantal oude en nieuwe liedjes van Youp. De realistische teksten van Youp in combinatie met het eigen klassiek geluid van de strijkers. Een meer dan bijzondere combinatie.

Route naar Openluchttheater Caprera

Met de auto. Theater Caprera is met de auto goed te bereiken. Vanuit Amsterdam of Den Haag volgt u de borden Haarlem en Bloemendaal. Komend vanuit Alkmaar volgt u de borden Haarlem Noord en vervolgens neemt u de afslag Bloemendaal. Bij aankomst ..

Bekijk complete route naar Openluchttheater Caprera Bloemendaal
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws