concert: Alogte Oho and his Sounds of Joy in Tolhuistuin op VRIJDAG 19 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Alogte Oho and his Sounds of Joy in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
19 JUN
ALOGTE OHO AND HIS SOUNDS OF JOY Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020

EXTRA INFORMATIE

Alogte Oho wordt gezien als een van de belangrijkste nieuwe stemmen van de Ghanese gospel. Zijn debuutalbum kwam in 2007 uit, maar met de release van zijn derde album in 2012 brak hij definitief door in zijn thuisland. Een jaar later werd hij ontdekt door de labeloprichter van Philophon Records, die tijdens een bezoek aan Ghana de single ‘Mam Yinne Wa’ hoorde en op slag geïntrigeerd was door Alogte Oho’s stemgeluid. De twee spraken af, gingen de studio in met de zangeressen van Sounds of Joy en daarna was het alleen een kwestie van tijd voordat zijn stem wereldwijd gehoord zou worden. Na het uitkomen van diverse singles verscheen vorig jaar zijn eerste internationale release met de passende titel ‘Mam Yinne Wa’.