concert: Marble Sounds + Yurt in M.C. Cactus (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Marble Sounds
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Marble Sounds + Yurt in M.C. Cactus) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
MARBLE SOUNDS + YURT Cactus Club @ MaZ, 20:00 uur M.C. Cactus, Sint-Andries
2020
Hoofdprogramma Marble Sounds
Toegang €14, €17

EXTRA INFORMATIE

Het paradepaardje van Zeal Records brengt op Recordstoreday een exclusieve plaat uit. 'Traces / Recast' is een bundeling van outtakes, bonustracks en nummers die eerder enkel op compilaties verschenen. Zoals steeds gaat de groep rond zanger Pieter Van Dessel vol voor de melancholie, afwisselend verpakt in catchy rocktunes of ingetogen akoestische songs. Sinds het succes van 'Leave A Light On' en met studioalbums 'Tautou' en 'The Advice To Travel Light' groeide Marble Sounds uit tot een vaste waarde in de belpop. 'Traces / Recast' is dan ook de ideale reden om hen nog eens uit te nodigen voor een meeslepend concert.

Foto's van Marble Sounds

Foto Marble Sounds te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Marble Sounds te Crossing Border 2010 Foto Marble Sounds te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Marble Sounds te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Marble Sounds te Festival deBeschaving 2014 Foto Marble Sounds te Crossing Border 2010
 
Bekijk alle 11 foto's van Marble Sounds

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws