concert: Marble Sounds + Yurt in Cactus Muziekcentrum op ZATERDAG 23 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Marble Sounds
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Marble Sounds + Yurt in Cactus Muziekcentrum) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
MARBLE SOUNDS + YURT Cactus Club @ MaZ, 20:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2020
Hoofdprogramma Marble Sounds
Toegang €14, €17

EXTRA INFORMATIE

Het paradepaardje van Zeal Records brengt op Recordstoreday een exclusieve plaat uit. 'Traces / Recast' is een bundeling van outtakes, bonustracks en nummers die eerder enkel op compilaties verschenen. Zoals steeds gaat de groep rond zanger Pieter Van Dessel vol voor de melancholie, afwisselend verpakt in catchy rocktunes of ingetogen akoestische songs. Sinds het succes van 'Leave A Light On' en met studioalbums 'Tautou' en 'The Advice To Travel Light' groeide Marble Sounds uit tot een vaste waarde in de belpop. 'Traces / Recast' is dan ook de ideale reden om hen nog eens uit te nodigen voor een meeslepend concert.

Foto's van Marble Sounds

Foto Marble Sounds te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Marble Sounds te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Marble Sounds te Festival deBeschaving 2014 Foto Marble Sounds te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Marble Sounds te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Marble Sounds te Crossing Border 2010
 
Bekijk alle 11 foto's van Marble Sounds

Gerelateerd nieuws