concert: Le Villejuif Underground + Bryan's Magic Tears in Cactus Muziekcentrum op DONDERDAG 30 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Le Villejuif Underground + Bryan's Magic Tears in Cactus Muziekcentrum) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
30 APR
LE VILLEJUIF UNDERGROUND + BRYAN'S MAGIC TEARS Cactus Club @ MaZ, 20:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2020
Hoofdprogramma Bryan's Magic Tears
Toegang €10, €13

EXTRA INFORMATIE

Le Villejuif Underground, een bende Frans rapalje rond de uitgeweken Australische poëet Nathan Roche, ontstond in een kraakpand in de Parijse banlieu Villejuif. Met hun smerige mix van garagerock, pop, country en disco draaien ze al jaren mee in het Franse café- en kraakpandcircuit, maar ook grote festivals als Dour, Rock en Seine en het Europese Showcasefestival Eurosonic zette de groep al op de affiche. In een vreemde speling van het lot kwam de band zelfs terecht in China, op tour met Chinese top-40 acts, een ervaring waarover Roche het grommende ‘Wuhan Girl’ pende.