concert: Alpha & Omega in Cactus Muziekcentrum op ZATERDAG 25 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Dandelion
    Popronde Nijmegen 2017
    © Matthijs Mekking
  • Dandelion
    Popronde Nijmegen 2017
    © Matthijs Mekking


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Alpha & Omega in Cactus Muziekcentrum) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
25 APR
ALPHA & OMEGA Cactus Club @ MaZ, 22:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2020
Hoofdprogramma Alpha & Omega
Voorprogramma Dandelion
Forward Fever
Toegang €12, €16

EXTRA INFORMATIE

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub. Even graag rijdt Dub Revolution achteruit naar de oorsprong, evoluties en invloeden van de dub scene. Party’s die niet alleen op uw heupen, maar ook op uw conscious mind mikken! Het succes van Dub Revolution gaf ons inspiratie voor de nieuwe reeks Roots Revolution daarin brengen we voortaan alle live geluiden uit het brede spectrum van roots, reggae en dub onder.

Foto's van Dandelion, Forward Fever

Foto Dandelion te Popronde Rotterdam 2017 Foto Dandelion te Popronde Rotterdam 2017 Foto Dandelion te Popronde Nijmegen 2017 Foto Dandelion te Popronde Nijmegen 2017 Foto Dandelion te Popronde Rotterdam 2017
 
Bekijk alle 5 foto's van Dandelion