concert: Lee Ranaldo in Cactus Muziekcentrum op ZONDAG 05 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lee Ranaldo in Cactus Muziekcentrum) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
05 APR
LEE RANALDO Concertgebouw Brugge, 20:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2020
Toegang €16, €19

EXTRA INFORMATIE

In zijn opmerkelijke carrière waarin hij afwisselend de rol van songschrijver, zanger, gitarist, noisemaker, dichter, visueel kunstenaar en producer op zich nam, had Lee Ranaldo meerdere compagnons de route. Er is Sonic Youth – natuurlijk. Maar ook zijn partner en multimediakunstenaar Leah Senior, componist Alan Licht, regisseur Jim Jarmush en vele anderen werkten op een bepaald moment samen met Ranaldo en bepaalden mee de richting van zijn werk.

Op tour met zijn band The Dust kwam Ranaldo in contact met de Spaanse gitarist en producer Raül Refree, ook bekend van zijn werk met o.a. Richard Youngs, Mala Rodríguez en de iconoclastische flamencoster Rosalía. Uit de vriendschap groeide een eerste samenwerking op ‘Electric Trim’ in 2017.