concert: Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in De Maaspoort op DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in De Maaspoort) verplaatst naar donderdag 14 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
17 SEP
WAYLON - MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS Rabobank Venlo zaal, 20:15 uur De Maaspoort, Venlo
2020
Hoofdprogramma Waylon

EXTRA INFORMATIE

De countrykenner herkent in de titel van het concert de start van de 'Outlaw movement' door countryster Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat hij al heel lang wil vertellen.

In 'My Heroes Have Always Been Cowboys' vertelt Waylon over zijn liefde voor countrymuziek en is hij openhartig over The Voice, The Common Linnets en zijn privéleven. En uiteraard wordt er muziek gemaakt, heel veel muziek

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Waylon - 3/4 - Mezz Foto Waylon te Holland Zingt Hazes 2023 - 10/03 - Ziggo Dome Foto Waylon te Top 1000 allertijden in concert - Ahoy Foto Waylon te Bevrijdingsfestival Utrecht 2010 Foto Waylon te Top 1000 allertijden in concert - Ahoy Foto Waylon te Waylon - 29/10 - Metropool
 
Bekijk alle 357 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden