concert: De Likt in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

  • De Likt
    Open Up 2015
ZA.
29 FEB
DE LIKT Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2020
HOOFDPROGRAMMA De Likt
CONCERT UITVERKOCHT
De Likt in Paradiso Noord (Tolhuistuin) is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 29 feb
De Likt
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Dit drietal, dat elkaar op de popacademie leerde kennen, verscheen eind 2013 voor het eerst op de radar na het winnen van de titel Beste Muzikant bij de Grote Prijs van Nederland en is daar sindsdien niet meer van verdwenen. In de Maasstad verkreeg de groep al kort na hun ontstaan een cultstatus en er was een sterke drive om ook de rest van het land eens flink aan te pakken.

Onlangs verscheen 'Ctrl-Alt-Delikt', de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt. In aanloop naar deze release gaat De Likt nog één keer het land door en laten zij alvast wat nieuwe nummers horen. Op zondag 29 februari treedt de groep op in Paradiso Noord.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Likt

Foto De Likt te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto De Likt te Welcome To The Village 2018 - Vrijdag Foto De Likt te Welcome To The Village 2018 - Vrijdag Foto De Likt te Lowlands 2016 - Zaterdag Foto De Likt te Kadepop 2016 Foto De Likt te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag
 
Bekijk alle 111 foto's van De Likt

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN