concert: Ala.ni in Tolhuistuin op DONDERDAG 02 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ala.ni in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 APR
ALA.NI Zonzij, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Ala.ni

EXTRA INFORMATIE

Wanneer begint met zingen klinkt het alsof we vijftig jaar terug in de tijd gaan. De Londense is naast zangeres ook fotografe, filmmaakster en mode-ontwerpster. Haar debuutalbum 'You & I' - vol jazzy retro ballads die worden begeleid door haar innemende stem - werd goed ontvangen. scherpt het menselijke element aan met haar tweede album, 'ACCA', dat een verzameling is van ingetogen nummers die minimale of soms helemaal geen instrumentale achtergrond hebben. Het album is dan ook rauw, groezelig en elegant tegelijkertijd. Opvallend zijn de gastbijdrages van o.a. Iggy Pop en rapper Lakeith Stanfield, maar vergis je niet: ‘ACCA’ is pure . Ze schreef, produceerde en arrangeerde elk nummer zelf, waarbij ze honderden vocale nummers aan elkaar weefde om een meeslepende, hypnotische wereld te creëren.

Gerelateerd nieuws