concert: Blackbird in Mezz op DONDERDAG 11 MAART 2021

 • Blackbird
  Blackbird - 07/03 - Paradiso
  © Andrea Roell
 • Blackbird
  Parkpop 2019
  © Maarten Ederveen
DO.
11 MRT
BLACKBIRD Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Blackbird
Voorprogramma Suzy V
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blackbird in Mezz
Tickets Blackbird:
do 11 mrt
Mezz, Breda
€ 14,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Geïnspireerd door 90’s rockin’ powerhouses als Sheryl Crow en Alanis Morissette, maar ook door legendes als Joni Mitchell en Fleetwood Mac, schreef Blackbird haar eerste nummers in 2015 op een Berlijns zolderkamertje. Met een oude akoestische gitaar. Het zijn songs over heartbreaks, vrijheid en het verlangen naar het onbekende. Ze zouden zomaar de soundtrack kunnen zijn van een Tarantino-film: rauwe, vintage gitaren en filmische western strijkers gecombineerd met een krachtig, zuiver stemgeluid dat je in de verte doet denken aan Nancy Sinatra. Inmiddels heeft ze al drie NPO Radio 2 Top Songs op zak, speelde al op Pinkpop en Noorderslag en komt ze in het voorjaar met haar debuutalbum.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blackbird in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Blackbird, Suzy V

Foto Blackbird te Beth Hart - 30/11 - AFAS Live Foto Blackbird te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Blackbird te Blackbird - 07/03 - Paradiso Foto Blackbird te Parkpop 2019 Foto Blackbird te Blackbird - 07/03 - Paradiso Foto Blackbird te Blackbird - 07/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 26 foto's van Blackbird
Bekijk alle 1 foto's van Suzy V

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws