concert: X Raiders in De Vorstin (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • X Raiders
    Schollenpop 2019
    © Marc de Jong
  • X Raiders
    Schollenpop 2019
    © Marc de Jong


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (X Raiders in De Vorstin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 APR
X RAIDERS Second Stage / Podiumcafé De Vorstin, Hilversum
2020
Hoofdprogramma X Raiders

EXTRA INFORMATIE

De X Raiders komen hun nieuwe album in je gezicht rammen! De mannen (geboren in ’89) hebben inmiddels de niet-zaligmakende leeftijd van dertig gehaald. Hun studententijd van nachten doorhalen, Schultenbräu drinken en Turbonegro luisteren zijn over. Ze zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burn-outs neer te leggen, maar zeker ook te oud om voldoening te halen uit het posten van selfies. Deze bom van frustratie en energie hebben ze vertaald in een genadeloos nieuw album: Weltschmerz ‘89. Onvervalste heavy metal rock ‘n roll! “The loudest band I’ve ever recorded”, zei producer Attie Bauw (Judas Priest) er over.

Foto's van X Raiders

Foto X Raiders te Schollenpop 2019 Foto X Raiders te Schollenpop 2019 Foto X Raiders te Schollenpop 2019 Foto X Raiders te Schollenpop 2019 Foto X Raiders te Fortarock 2019 Zaterdag Foto X Raiders te Schollenpop 2019
 
Bekijk alle 11 foto's van X Raiders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden