concert: Matt Watts Group in Mezz op VRIJDAG 04 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Matt Watts Group in Mezz) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
04 SEP
MATT WATTS GROUP Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Matt Watts

EXTRA INFORMATIE

Amerikaanse singer-songwriter Matt Watts Group begon in zijn tienerjaren al met het spelen van het elektrisch orgel en een elektrische gitaar die hij van zijn moeder kreeg. Ondertussen woont Matt al tien jaar in Brussel waar hij samenwerkte met onder andere Zita Swoon, Rudy Trouvé’s I H8 Camera en The Calicos. Hij combineert zijn diepgaande respect voor de folktraditie met eigentijdse invloeden. Op zijn laatste album ‘How Different It Was When You Were There’ maakte samen met Stef Kamil Carlens het heerlijke duet ‘Many A Friend Too Kind’, Stef heeft nu ook zijn vijfde album ‘Queens’ (2020) geproduceerd. Op vrijdag 4 september komt hij zijn persoonlijke verhalen en muziek delen in MEZZ!

Kleine Zaal open 19:30 | Aanvang 20:30 | Toegang €13,00