concert: Live at LOLA: Mark Foggo + Knight Susan in LOLA050 op ZATERDAG 18 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Live at LOLA: Mark Foggo + Knight Susan in LOLA050) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
LIVE AT LOLA: MARK FOGGO + KNIGHT SUSAN 21:00 uur LOLA050, Groningen
2020
Hoofdprogramma Mark Foggo

EXTRA INFORMATIE

Mark Foggo is wereldwijd bekend als een dynamische zanger en podiumartiest. Hij is een van de grootste spelers in de ska-scene sinds de jaren 1980, vooral bekend om zijn manische uitvoeringen, gekke persoonlijkheid, uitstekende ska-songs en ongelooflijke high energy ska-shows. Hij is beschreven als een kruising tussen Mr Bean en Iggy Pop voor zijn gekke toneeluitvoeringen en ook als een "Missionary of Ska" voor zijn nooit eindigende zoektocht om ska muziek over de hele wereld te spelen en te promoten.
Knight Susan is een tienkoppige, frisse en vrolijke band uit Groningen die sinds begin 2012 menig feestje verblijdt met opzwepende ska muziek. Met een variatie aan ska stijlen en veel enthousiasme bij de bandleden brengt Knight Susan een energieke en prachtige show. Zelfs bij de notoire niet-dansers krijgen we de voetjes van de vloer!
DJ Zoot Djmic will bring a case of tunes to skank up place!

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws