concert: The Kik in Rotown

  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
  • The Kik
    Geuzenpop 2012
ZA.
09 JAN
THE KIK 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma The Kik
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Kik in Rotown
Tickets The Kik:
za 09 jan
Rotown, Rotterdam
€ 21,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The Kik heeft weer volop zin om het clubcircuit te bekoren met een frisse lading nostalgische Nederbiet. De shows van Von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes voelen altijd als een onderonsje vol koddige hersenspinsels, gezellig geouwehoer en gouden songs doordrenkt in het stof en de sigarettenrook van de bruine kroeg.

Zelfs in een plek als Ahoy, waar The Kik maar liefst twee uitverkochte shows speelde, klinkt het repertoire als een fijn avondje keuvelen onder genot van een goed glas wijn. Vastzitten in datgene wat ze van nature goed afgaat is ook niet de reden waarom The Kik sinds 2011 een begrip is geworden. De band produceerde drie unieke theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!) en waagden zich zelfs aan het oeuvre van Boudewijn de Groot. Op de komende plaat wist de band de wondere wereld van synths te omarmen!

Kortom, nooit een saai moment met The Kik. Wij staan daarom al-tijd voor ze klaar!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik in Rotown plaatsvindt.

Foto's van The Kik, Mark Lada's Golden Arches

Foto The Kik te Incubate 2011 Foto The Kik te Appelpop 2013 Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto The Kik te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik
Bekijk alle 3 foto's van Mark Lada's Golden Arches

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws