concert: The Kik in Rotown

  • The Kik
    Geuzenpop 2012
  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
03 APR
THE KIK 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2020
HOOFDPROGRAMMA The Kik
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Kik in Rotown
Tickets The Kik:
vr 03 apr
Rotown, Rotterdam
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

The Kik heeft weer volop zin om het clubcircuit te bekoren met een frisse lading nostalgische Nederbiet. De shows van Von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes voelen altijd als een onderonsje vol koddige hersenspinsels, gezellig geouwehoer en gouden songs doordrenkt in het stof en de sigarettenrook van de bruine kroeg.

Zelfs in een plek als Ahoy, waar The Kik maar liefst twee uitverkochte shows speelde, klinkt het repertoire als een fijn avondje keuvelen onder genot van een goed glas wijn. Vastzitten in datgene wat ze van nature goed afgaat is ook niet de reden waarom The Kik sinds 2011 een begrip is geworden. De band produceerde drie unieke theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!) en waagden zich zelfs aan het oeuvre van Boudewijn de Groot. Op de komende plaat wist de band de wondere wereld van synths te omarmen!

Kortom, nooit een saai moment met The Kik. Wij staan daarom al-tijd voor ze klaar!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Kik

Foto The Kik te Torenpop 2012 Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012 Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag Foto The Kik te Appelpop 2013 Foto The Kik te Werfpop 2013
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS