concert: DeWolff in Doornroosje

  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
ZO.
12 APR
DEWOLFF Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
HOOFDPROGRAMMA DeWolff
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets DeWolff in Doornroosje
Tickets DeWolff:
zo 12 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

DeWolff is een driekoppige rock ’n rollmonster. De uit het Zuiden afkomstige heren vormen samen de energieke en vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s. Dit met een psychedelische en kosmische straling uit de toekomst.

Iconen als Allman Brothers, Deep Purple zijn referenties maar DeWolff is toch vooral DeWolff. Drie jonge gasten met een oude ziel die hun eigen gang gaan en vooral snoeihard weten te rocken en dit al meer dan 10 jaar. 10 Januari verschijnt het nieuwe album ‘Tascam Tapes’ waarmee de band een nieuwe weg inslaat. Het album is opgenomen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder en is tijdens hun vorige tour opgenomen. Op dit album maken ze slechts gebruik van draagbare instrumenten en (drum)samples van oude soul- en funkplaten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN DeWolff

Foto DeWolff te Lowlands 2011 - dag 2 Foto DeWolff te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto DeWolff te Appelpop 2014 Foto DeWolff te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto DeWolff te Bospop 2016 Foto DeWolff te ParkCity Live 2015-zondag
 
Bekijk alle 268 foto's van DeWolff

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS