concert: Leafs in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

  • Leafs
    Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag
    © Joyce van Doorn
  • Leafs
    Paradi50 - 30/03 - Paradiso
    © Maxime-Isis Vogels
ZO.
04 OKT
LEAFS Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Leafs
Voorprogramma DØS
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Leafs in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets Leafs:
zo 04 okt
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Leafs is de jongste telg van de Noah’s Ark familie - en geheel terecht. De jonge superster vertolkte rollen in goedbekeken series, heeft flink wat hit-nummers en twee sterke EP's op zijn naam. Met zijn 18-jarige leeftijd staat hij ook nog eens aan de voet van zijn carrière. De video ‘Race’ was voor Noah’s Ark de aanleiding om met Leafs in zee te gaan. Tegelijkertijd werd ook producer Ramiks onder de arm genomen, wat een vruchtbare samenwerking en vriendschap opleverde.
Eind september 2019 bracht Leafs zijn single ‘TOKIO’ uit, wat een opmaat was naar zijn debuutalbum. Hij is voor zijn album en de gelijknamige track naar zijn favoriete stad Tokio gereisd. Zijn album, 'Sensei', kwam kortgeleden uit, maar is nu al een succes. Tel daar nog een ijzersterke 101Barz-sessie bij op en het plaatje is compleet. In 2020 wil de Almeerse rapper zich focussen op een Engelstalige plaat, dat ongetwijfeld een nieuwe draai zal geven aan zijn succes.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso Noord (Tolhuistuin) in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Leafs in Paradiso Noord (Tolhuistuin) plaatsvindt.

Foto's van Leafs, DØS

Foto Leafs te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Leafs te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Leafs te WOO HAH! 2019 Foto Leafs te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto Leafs te 3voor12 Song van het Jaar 2019 Foto Leafs te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 20 foto's van Leafs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws