concert: Iron Maiden in Evenemententerrein A2 Weert Noord op DONDERDAG 09 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Alter Bridge
    Alter Bridge - 8/11 - Heineken Music Hall
    © Tim van Veen
  • Airbourne
    Fortarock 2013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Iron Maiden in Evenemententerrein A2 Weert Noord) verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 JUL
IRON MAIDEN 20:00 uur Evenemententerrein A2 Weert Noord, Weert
2020
Hoofdprogramma Iron Maiden
Voorprogramma Airbourne
Alter Bridge

EXTRA INFORMATIE

De Engelse metalband IRON MAIDEN komt in de zomer van 2020 naar Europa met hun Legacy of the Beast Tour, waarbij op 9 juli ook een concert wordt gegeven op Evenemententerrein Weert. Special guests tijdens deze show zijn Alter Bridge en Airbourne.

Deze concertavond van Iron Maiden in Weert vindt plaats op het terrein van Bospop, de dag voor het begin van Bospop 2020. Voor dit concert van Iron Maiden moeten apart kaarten gekocht worden.

Foto's van Iron Maiden, Airbourne, Alter Bridge

Foto Iron Maiden te Iron Maiden - 8/6 - Gelredome Foto Iron Maiden te Iron Maiden - 08/06 - GelreDome Foto Iron Maiden te Iron Maiden - 8/6 - Gelredome Foto Iron Maiden te Iron Maiden - 8/6 - Gelredome Foto Iron Maiden te Graspop Metal Meeting 2018 - Vrijdag Foto Iron Maiden te Iron Maiden - 08/06 - GelreDome
 
Bekijk alle 75 foto's van Iron Maiden
Bekijk alle 96 foto's van Airbourne
Bekijk alle 124 foto's van Alter Bridge

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden