concert: Iron Maiden in Evenemententerrein Weert (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Iron Maiden
    Iron Maiden - 25/6 - Ziggo Dome
    © Femke Hansen
  • Alter Bridge
    Pinkpop 2011
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Iron Maiden in Evenemententerrein Weert) verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 JUL
IRON MAIDEN 20:00 uur Evenemententerrein Weert, Weert
2020
Hoofdprogramma Iron Maiden
Voorprogramma Airbourne
Alter Bridge

EXTRA INFORMATIE

De Engelse metalband IRON MAIDEN komt in de zomer van 2020 naar Europa met hun Legacy of the Beast Tour, waarbij op 9 juli ook een concert wordt gegeven op Evenemententerrein Weert. Special guests tijdens deze show zijn Alter Bridge en Airbourne.

Deze concertavond van Iron Maiden in Weert vindt plaats op het terrein van Bospop, de dag voor het begin van Bospop 2020. Voor dit concert van Iron Maiden moeten apart kaarten gekocht worden.

Foto's van Iron Maiden, Airbourne, Alter Bridge

Foto Iron Maiden te Graspop Metal Meeting 2018 - Vrijdag Foto Iron Maiden te Iron Maiden - 25/6 - Ziggo Dome Foto Iron Maiden te Fortarock 2014 Foto Iron Maiden te Bospop 2005 Foto Iron Maiden te Waldrock 2003 Foto Iron Maiden te Graspop Metal Meeting 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 75 foto's van Iron Maiden
Bekijk alle 96 foto's van Airbourne
Bekijk alle 102 foto's van Alter Bridge

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden