concert: The Lone Bellow in Tolhuistuin op ZATERDAG 09 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Lone Bellow in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
09 MEI
THE LONE BELLOW Zonzij, 20:00 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma The Lone Bellow

EXTRA INFORMATIE

The Lone Bellow maakt een mix van alternatieve country en folk. In 2013 kwam het titelloze debuutalbum uit, dat een bescheiden succes werd in de VS. Daarna ontving de band lovende recensies voor opvolger 'Then Came The Morning' (2015) geproduceerd door Aaron Dessner (The National). Deze plaat staat vol warme klanken en in sommige liedjes hoor je de herkenbare duisternis van The National terug. Met name de harmonieën van het trio uit New York zijn van een hoog niveau en doen denken aan bands als The Lumineers en Mumford & Sons. Komend jaar verschijnt de nieuwe plaat 'Half Moon Light', eveneens in samenwerking met Dessner.