concert: The Handsome Family in Paradiso Noord (Tolhuistuin) op WOENSDAG 29 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Handsome Family in Paradiso Noord (Tolhuistuin)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
29 APR
THE HANDSOME FAMILY Concertzaal, 20:00 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma The Handsome Family
Voorprogramma Daniel Knox

EXTRA INFORMATIE

The Handsome Family is een songwriter-duo uit Amerika dat al meer dan 25 jaar samen muziek maakt, en sinds het begin ook kind aan huis aan Paradiso is. We kennen ze onder meer van de titelsong van het eerste seizoen van True Detective, ‘Far From Any Road’, welke inmiddels meer dan tientallen miljoenen keer gestreamd is. Brett en Rennie Sparks vormden het duo in hetzelfde jaar dat zij elkaar het ja-woord gaven. De rollen werden verdeeld: Brett maakt de muziek en Rennie schrijft de teksten. En dat werkt uitstekend: intense, helder beschrijvende teksten worden aangevuld door opbeurende muzikale voorstellingen en af en toe een psychedelische uitspatting.
Artiesten als Andrew Bird en Amanda Palmer coverden al songs van de band, en ook Bruce Springsteen en Ringo Starr mogen ze rekenen tot hun fans.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws