concert: Canshaker Pi in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

  • Canshaker Pi
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Canshaker Pi
    Grasnapolsky 2016 - Zondag
    © Tineke Klamer
ZA.
07 MRT
CANSHAKER PI Concertzaal, 20:00 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2020
HOOFDPROGRAMMA Canshaker Pi
VOORPROGRAMMA Petersburg
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Canshaker Pi in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets Canshaker Pi:
za 07 mrt
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Wat goed is, komt snel. Dat is de stormachtige carrière van Canshaker Pi in vijf woorden. En daar gaan de Amsterdammers in gestaag tempo mee door. Na twee succesvolle platen en ontelbare optredens in binnen- en buitenland werkte de band de afgelopen maanden aan hun derde album, dat komend voorjaar verschijnt op Excelsior Recordings. En gaan ze doen wat we ze het liefste zien doen, met tomeloze energie en volledige overgave het podium op.

Op deze avond in Paradiso Noord nemen ze Petersburg mee. De band heette voorheen Petersburg Orderer en kwam tot stand in 2015 toen Camiel Muiser EP 'Proved News' onder die naam opnam, mede mogelijk gemaakt door zijn gitaar en een drummachine. Boris de Klerk (ex-Canshaker Pi) werd er al snel bij gehaald en sindsdien is Muiser zanger en drummer, speelt Erik van der Paardt bas en Jilles de Kleef (Torii, Global Charming) gitaar. Met zo'n team hadden ze de tweede helft van de naam niet meer nodig en nu gaat de band als Petersburg door het leven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Canshaker Pi, Petersburg

Foto Canshaker Pi te Appelpop 2018 Foto Canshaker Pi te Dauwpop 2017 Foto Canshaker Pi te Grasnapolsky 2016 - Zondag Foto Canshaker Pi te Dauwpop 2017 Foto Canshaker Pi te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag Foto Canshaker Pi te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 27 foto's van Canshaker Pi

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS