concert: James Vincent McMorrow in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

  • James Vincent McMorrow
    Motel Mozaïque 2011
WO.
27 NOV
JAMES VINCENT MCMORROW Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2019
HOOFDPROGRAMMA James Vincent McMorrow

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 27 november 2019.
Dat is 10 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets James Vincent McMorrow in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
DEZE James Vincent McMorrow TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 27 nov
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 39,00

EXTRA INFORMATIE

De Ierse zanger en liedjessmid James Vincent McMorrow is terug van weggeweest. Drie jaar na zijn laatste album 'True Care' komt McMorrow in 2020 met een nieuw album. Daarvan geeft hij in november een intiem voorproefje in Paradiso Noord.
Na een bescheiden carrière als drummer bij hardere rockbands, vindt James zijn passie bij het maken van akoestische folkmuziek. Inspiratie haalt hij in die beginperiode van artiesten als Sufjan Stevens en Band of Horses. Zijn debuutalbum 'Early In The Morning' (2010) wordt een doorslaand succes en het is een cover van Steve Winwoods' 'Higher Love' die hem wereldwijd bekendheid oplevert. Dat McMorrow de tijd neemt voor zijn albums is een feit. In de jaren daarop ontwikkelt hij zijn geluid verder en maakt hij soms wat uitstapjes met synthesizers en samples. Nu is het afwachten wat we op het nieuwe album gaan horen.

FOTO'S VAN James Vincent McMorrow

Foto James Vincent McMorrow te James Vincent McMorrow - 14/1 - Tivoli Foto James Vincent McMorrow te James Vincent McMorrow - 15/01 - Hedon Foto James Vincent McMorrow te James Vincent McMorrow - 14/1 - Tivoli Foto James Vincent McMorrow te Songbird 2013 - Dag 2 Foto James Vincent McMorrow te James Vincent McMorrow - 15/01 - Hedon Foto James Vincent McMorrow te James Vincent McMorrow - 14/1 - Tivoli
 
Bekijk alle 21 foto's van James Vincent McMorrow

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS