concert: Andy Shauf + Géonne Hartman in Rotown op MAANDAG 25 APRIL 2022

  • Helena Deland
    London Calling #2 2018 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Andy Shauf
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
MA.
25 APR
ANDY SHAUF + GÉONNE HARTMAN 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Andy Shauf

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 25 april 2022.
Dat is 731 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Andy Shauf + Géonne Hartman in Rotown
DEZE Andy Shauf + Géonne Hartman TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 25 apr
Rotown, Rotterdam
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Het werk van Andy Shauf heeft vaak meer weg van films dan van daadwerkelijke albums. Op doorbraakalbum The Party schreef de Canadees liedjes vanuit het perspectief van verschillende mensen op een feestje: iedere impressie een kleine scene binnen het grotere plaatje. Op komende langspeler The Neon Skyline verplaatst de setting naar een kroeg in de grote stad. Zoals gewoonlijk had Shauf een overschot aan nummers – maar liefst vijftig – op voorraad.

De liedjes die uiteindelijk de plaat haalden illustreren hoe Shauf al die kleine subtiliteiten en gebaren in zo’n situatie vangen: de inside jokes met vrienden, de wijze waarop small talk stukje bij beetje verandert in universele gedachtespinsels, het verwerken van hartzeer. Het is verder een typische Andy Shauf-plaat: vol humor, gevoeligheid en diepte in zowel woord als arrangement. Vanavond volop genieten dus van een van de beste songwriters van dit moment.

Foto's van Andy Shauf, Géonne Hartman, Helena Deland

Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Helena Deland te London Calling #2 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Andy Shauf
Bekijk alle 4 foto's van Helena Deland

Gerelateerd nieuws