concert: Andy Shauf in Rotown op MAANDAG 25 APRIL 2022

  • Andy Shauf
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
MA.
25 APR
ANDY SHAUF 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Andy Shauf
Voorprogramma Helena Deland
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Andy Shauf in Rotown
Tickets Andy Shauf:
ma 25 apr
Rotown, Rotterdam
€ 19,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het werk van Andy Shauf heeft vaak meer weg van films dan van daadwerkelijke albums. Op doorbraakalbum The Party schreef de Canadees liedjes vanuit het perspectief van verschillende mensen op een feestje: iedere impressie een kleine scene binnen het grotere plaatje. Op komende langspeler The Neon Skyline verplaatst de setting naar een kroeg in de grote stad. Zoals gewoonlijk had Shauf een overschot aan nummers – maar liefst vijftig – op voorraad.

De liedjes die uiteindelijk de plaat haalden illustreren hoe Shauf al die kleine subtiliteiten en gebaren in zo’n situatie vangen: de inside jokes met vrienden, de wijze waarop small talk stukje bij beetje verandert in universele gedachtespinsels, het verwerken van hartzeer. Het is verder een typische Andy Shauf-plaat: vol humor, gevoeligheid en diepte in zowel woord als arrangement. Vanavond volop genieten dus van een van de beste songwriters van dit moment.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Andy Shauf in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Andy Shauf, Helena Deland

Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Helena Deland te London Calling #2 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Andy Shauf
Bekijk alle 4 foto's van Helena Deland

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws