concert: Pink Floyd - The Wall 40 Years in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

ZA.
28 DEC
PINK FLOYD - THE WALL 40 YEARS 20:15 uur KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2019
HOOFDPROGRAMMA Pink Floyd Project

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 december 2019.
Dat is 21 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Pink Floyd - The Wall 40 Years in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland
DEZE Pink Floyd - The Wall 40 Years TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 28 dec
KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
€ 38,50

EXTRA INFORMATIE

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands. Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit.

‘The Wall’ is het magnum opus van Pink Floyd. Een deels autobiografisch werkstuk geschreven door bassist/zanger Roger Waters waarin isolement en machtsmisbruik centraal staan.
Hoe gaat een succesvol artiest met zijn roem om, terwijl hij voor volle stadions speelt? En tegelijkertijd kampt met een trauma van zijn in de Tweede Wereldoorlog omgekomen vader. Lost hij zijn problemen in zijn eentje op? Of heeft hij tóch de rest van de wereld nodig?

FOTO'S VAN Pink Floyd Project

Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel
 
Bekijk alle 10 foto's van Pink Floyd Project

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS