concert: Roosbeef in Tolhuistuin op VRIJDAG 03 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Roosbeef
    Roosbeef - 19/10 - 013
  • Roosbeef
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roosbeef in Tolhuistuin) verplaatst naar dinsdag 22 december 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 APR
ROOSBEEF Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Roosbeef
Voorprogramma Figgie
Concert uitverkocht
Roosbeef in Tolhuistuin is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Roos Rebergen oftewel Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende live-shows. Met ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten’ (2008) de pers unaniem: dit debuut zou geschiedenis schrijven. Hoewel er geen officiële singles uit het album worden opgetrokken, schopt het openingsnummer ‘Onder Invloed’ het tot radiohit in Nederland. Met het vierde studioalbum ‘Lucky’ verkent Rebergen nieuwe oorden. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’ een weerklank vinden. Roosbeef is terug.

Foto's van Roosbeef, Figgie

Foto Roosbeef te Lowlands 2009 Foto Roosbeef te Zomerparkfeest 2009 Foto Roosbeef te Zomerparkfeest 2009 Foto Roosbeef te Roosbeef - 19/10 - 013 Foto Roosbeef te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Roosbeef te Roosbeef - 17/02 - Burgerweeshuis
 
Bekijk alle 106 foto's van Roosbeef
Bekijk alle 21 foto's van Figgie

Gerelateerd nieuws