concert: Eric Vaarzon Morel - Ode aan maestro Paco de Lucía in TivoliVredenburg op WOENSDAG 22 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eric Vaarzon Morel - Ode aan maestro Paco de Lucía in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
22 APR
ERIC VAARZON MOREL - ODE AAN MAESTRO PACO DE LUCÍA Cloud Nine, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Eric Vaarzon Morel

EXTRA INFORMATIE

Eric Vaarzon Morel brengt een liefdevolle ode aan zijn grote voorbeeld en zonder twijfel de meeste virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden: Paco de Lucía. Je kan Paco ook wel de Jimmy Hendrix of Mozart van de flamencogitaar noemen. In 2014 overleed Paco de Lucía, Vaarzon Morel bracht een ode aan de maestro in een lang DWDD item die avond. Hij speelde daar live mee met Paco op een groot scherm, dat gaat hij nu weer doen tijdens deze theatertournee op vijf verschillende gitaren. In zijn leven heeft Eric Paco enkele malen mogen ontmoeten, ontmoetingen die Erics leven hebben veranderd.

Als vernieuwer binnen de Nederlandse muziek- en theaterwereld brengt gitaarvirtuoos Eric Vaarzon Morel met dit programma een ode aan de musicus die hem hiertoe heeft geïnspireerd. Natuurlijk op zijn geheel eigen wijze, zoals ook zijn voorbeeld heeft gedaan: grensverleggend maar geënt op de traditie, altijd recht uit het hart en daarmee voor zijn publiek een bron van inspiratie.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws