concert: Easy Life in Bitterzoet op DONDERDAG 02 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Easy Life
    Down The Rabbit Hole 2022 -Zaterdag
    © Iris Neline Kuit
  • Easy Life
    Down The Rabbit Hole 2022 -Zaterdag
    © Iris Neline Kuit


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Easy Life in Bitterzoet) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 APR
EASY LIFE 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Easy Life
Concert uitverkocht
Easy Life in Bitterzoet is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 02 apr
Easy Life
Bitterzoet, Amsterdam
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

De bandleden van Easy Life uit het Engelse Leicester delen een voorliefde voor hiphop, jazz, funk, indie en slacker-rock. Hoe dat klinkt? Als vrolijke en zorgeloze indiepopliedjes met humoristische teksten. De band werd in 2017 opgericht door frontman Murray Matravers en wist in korte tijd door te breken: zo speelde Easy Life al op grote festivals als Glastonbury, SXSW en The Great Escape. Ook kreeg hun single 'Earth' in thuisland Engeland veel airplay op BBC Radio 1. Na een optreden in de kleine zaal van Paradiso in april 2019 komt Easy Life precies een jaar later terug naar Amsterdam voor een show in Bitterzoet.

Foto's van Easy Life

Foto Easy Life te Down The Rabbit Hole 2022 -Zaterdag Foto Easy Life te Barn on the Farm 2019 - Zaterdag Foto Easy Life te Sziget 2023 - vrijdag Foto Easy Life te Down The Rabbit Hole 2022 -Zaterdag Foto Easy Life te Barn on the Farm 2019 - Zaterdag Foto Easy Life te Sziget 2023 - vrijdag
 
Bekijk alle 12 foto's van Easy Life

Gerelateerd nieuws