concert: The Murder Capital in Vera op DONDERDAG 06 FEBRUARI 2020

  • The Murder Capital
    London Calling #2 2019 Vrijdag
    © Tineke Klamer
  • The Murder Capital
    Grauzone 2020
DO.
06 FEB
THE MURDER CAPITAL Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2020
Hoofdprogramma The Murder Capital

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 06 februari 2020.
Dat is 1539 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Murder Capital in Vera
DEZE The Murder Capital TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 06 feb
Vera, Groningen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

The Murder Capital uit Dublin grijpt terug naar post-punk van de jaren '80. Prominent zijn de door Joy Division & New Order-geïnspireerde drums, hoekige basgitaar en natuurlijk de onderkoelde zang van James McGovern. Ze toerden onder andere met Britse en Ierse genregenoten als Fontaines D.C., Slaves en Idles, waarbij The Murder Capital waarschijnlijk het meest trouw blijft aan de zwaarmoedige jaren '80 sound.

Debuut single 'Feeling Fades' zorgde meteen voor een enorme hype in de alternatieve muziekscene. Inmiddels is het positief onthaalde debuutalbum 'When I Have Fears' uit, welke zonder twijfel bewezen heeft een spannend en samenhangend geheel te zijn. Dat de iconische producer Flood (New Order, The Sound, PJ Harvey, Depeche Mode) verantwoordelijk was voor de productie, heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Met inmiddels een indrukwekkende live-reputatie belooft het een meeslepende, onheilspellende avond te worden, eentje om niet snel te vergeten.

Foto's van The Murder Capital

Foto The Murder Capital te 3voor12 Song van het Jaar 2019 Foto The Murder Capital te 3voor12 Song van het Jaar 2019 Foto The Murder Capital te Grauzone 2020 Foto The Murder Capital te Metropolis Festival 2019 Foto The Murder Capital te Lowlands 2022 - vrijdag Foto The Murder Capital te Paléo 2022
 
Bekijk alle 40 foto's van The Murder Capital

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest