concert: Ben Miller Band in Mezz op ZONDAG 12 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ben Miller Band
    ZZ Top - 24/06 - Heineken Music Hall
    © Bas van der Vorm
  • Ben Miller Band
    ZZ Top - 24/06 - Heineken Music Hall
    © Bas van der Vorm


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ben Miller Band in Mezz) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
12 DEC
BEN MILLER BAND Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Ben Miller Band

EXTRA INFORMATIE

De Ben Miller Band staat bekend om een unieke en onweerstaanbare mix van bluegrass, country en blues, zoals de band het zelf noemt ‘Ozark stomp’. De uptempo nummers worden voorzien van recht-voor-je-raap teksten. De authentieke zelfgemaakte instrumenten zoals thriftshop gitaren en een washtub met snaar als basgitaar zorgen voor een uptempo mix waar je zeker niet stil bij kan blijven staan!

In 2013 ging het hard met de band, toen ze samen met ZZ Top de hele wereld over reisde. Voor het album ‘Choke Cherry Tree’ werkte de band samen met producer Chris Funk van The Decemberists, waarvoor de band samenwerkte met diverse gastmuzikanten zoals Jenny Conlee en Nate Query (The Decemberists) en saxofonist Ralph Carney (Tom Waits). Voor de liefhebbers van rammende roots acts als Reverend Payton, Seasick Steve en Hackensaw Boys, maar zeker ook voor de liefhebbers van blues en rockabilly!

Foto's van Ben Miller Band

Foto Ben Miller Band te ZZ Top - 24/06 - Heineken Music Hall Foto Ben Miller Band te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Ben Miller Band te Welcome To The Village 2015 - zaterdag Foto Ben Miller Band te Welcome To The Village 2015 - zaterdag Foto Ben Miller Band te Bluesrock Tegelen 2018 Foto Ben Miller Band te Bluesrock Tegelen 2018
 
Bekijk alle 32 foto's van Ben Miller Band

Gerelateerd nieuws