concert: Mondo Generator / TankZilla in Baroeg op ZATERDAG 14 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • TankZilla
    Paaspop 2022
  • TankZilla
    Paaspop 2022
    © Iris Neline Kuit


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mondo Generator / TankZilla in Baroeg) verplaatst naar donderdag 09 juni 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 MRT
MONDO GENERATOR / TANKZILLA 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Mondo Generator TankZilla

EXTRA INFORMATIE

Fans van Kyuss, Queens Of The Stone Age en The Dwarves opgelet. Bassist Nick Olivieri komt namelijk weer naar Baroeg. Dit keer met zijn band Mondo Generator, waarbij hij zijn kleding dit keer hopelijk aanhoudt. Het drietal uit LA speelt een dampende combinatie van vette rock en knallende punk.

Satan neukte een Panzer en het nageslacht is TankZilla. Toen Peter Pan Speedrock de plug eruit had getrokken, stuitte zanger-gitarist Peter van Elderen op voormalig Wolfskop-drummer Marcin Hurkmans. Deze grondige muziekjunkies gingen jammen en na de nodige frankensteinerij kwam een tweekoppig stonerboogiebluesbeest van de grond. Dat rockmonster heeft het platwalsvermogen van een dubbelgepantserde tank, gewapend met moordriffs plus asfaltgrooves van Godzilla-kaliber. TankZilla slaat op tilt.

Foto's van Mondo Generator, TankZilla

Foto Mondo Generator te Dijkpop 2004 Foto Mondo Generator te Dijkpop 2004 Foto Mondo Generator te Dijkpop 2004 Foto TankZilla te Sniester 2021 Foto TankZilla te Paaspop 2022 Foto TankZilla te Paaspop 2022
 
Bekijk alle 3 foto's van Mondo Generator
Bekijk alle 3 foto's van TankZilla

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden