concert: Simply Red in Ziggo Dome op ZATERDAG 28 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Simply Red
    Simply Red - 20/11 - Ziggo Dome
    © Marcel Poelstra
  • Simply Red
    Simply Red - 20/11 - Ziggo Dome
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Simply Red in Ziggo Dome) verplaatst naar maandag 15 november 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 NOV
SIMPLY RED 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Simply Red

EXTRA INFORMATIE

De Britse soul- en popband dook in de jaren '80 op vanuit de straten en clubs in Manchester en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest succesvolle live acts uit het Verenigd Koninkrijk. Mét talloze hits op hun naam die ongetwijfeld in grote getale voorbij zullen komen op tour. Onlangs kondigden ze nog het nieuwe en funky album 'Blue Eyed Soul' aan, dat op 8 november van dit jaar verschijnt. "I’m looking forward to playing it live because it’s real”, zegt frontman Mick Hucknall over het aankomende album, "I want to have a good time".

Foto's van Simply Red

Foto Simply Red te Simply Red - 3/7 - Westerpark Foto Simply Red te Simply Red - 20/11 - Ziggo Dome Foto Simply Red te Symphonica in Rosso met Simply Red - 25/10 - Ziggo Dome Foto Simply Red te Simply Red - 3/7 - Westerpark Foto Simply Red te Simply Red - 20/11 - Ziggo Dome Foto Simply Red te Simply Red - 20/11 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 57 foto's van Simply Red

Gerelateerd nieuws