concert: Memphis Maniacs in Willem Twee poppodium

DO.
21 NOV
MEMPHIS MANIACS Grote zaal, 20:30 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2019
HOOFDPROGRAMMA Memphis Maniacs
TOEGANG €18,00

EXTRA INFORMATIE

MEMPHIS MANIACS bewijst al jaren dat met schijnbaar onmogelijk combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd kan worden.

En met de productiviteit van de “Meesters van de Mashup” is ook niks mis want nog steeds imponeren ze elk jaar weer met een innoverende en verrassende show bomvol hagelverse creaties. Die creaties lijken elk jaar weer ingenieuzer te worden, de vertolking ervan elk jaar weer extra overrompelend.

Ook dit festivalseizoen trekken ze weer door het land met een innovatieve spektakelshow. De Maniacs vernieuwen zich telkens weer en blijven elk publiek verbazen met hun gepassioneerde performance. Er zijn inmiddels diverse groepen die leuke medleys maken, maar de kunst van de ware live mashup wordt enkel beheerst door deze muzikale tovenaars.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Memphis Maniacs

Foto Memphis Maniacs te Torenpop 2011 Foto Memphis Maniacs te Zo. Festival 2012 Foto Memphis Maniacs te Torenpop 2011 Foto Memphis Maniacs te Indian Summer Festival 2015 Foto Memphis Maniacs te Werfpop 2016 Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 16/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 139 foto's van Memphis Maniacs

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS