concert: An Evening With Whitney in AFAS Live op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (An Evening With Whitney in AFAS Live) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
AN EVENING WITH WHITNEY Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Tijdens An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour komt het hologram van de zangeres met een volledige live band, achtergrondzangeressen en dansers een show neer zetten waarmee Whitney zelf de Arena's platspeelde in haar hoogtijdagen. Voor deze show zijn alleen zitplaatsen te verkrijgen.

Het iconische concert viert Whitney's muzikale nalatenschap en ongekende status als meest bekroonde vrouwelijke artiest aller tijden. De unieke holografische show herenigd fans met de Queen of Pop met behulp van de nieuwste technologie en digitale bewerkingen van haar klassieke hits zoals "I Will Always Love You," "I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me),'' ''The Greatest Love of All'' en ''Higher Love.''

Het project is afkomstig van het officiële Houston Estate. Whitneys schoonzus en oud-manager Pat Houston waren nauw betrokken bij de productie van de tour.

Gerelateerd nieuws