concert: Tangarine - Uiteen in Stadsgehoorzaal Kampen

ZA.
12 OKT
TANGARINE - UITEEN 00:00 uur Stadsgehoorzaal Kampen, Kampen
2019
HOOFDPROGRAMMA Tangarine

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 oktober 2019.
Dat is 10 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen. In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl het huwelijk van de ander op hetzelfde moment stukliep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen.

Dit klinkt door in hun nieuwste theatertour Uiteen en op hun album Because of You. Net als voor hun vorige plaat gingen ze voor opnames naar de stad Tucson in de Amerikaanse staat Arizona, maar hun muziek is grilliger en meeslepender geworden. Dit is de soundtrack van hun ontregelde broederschap.

FOTO'S VAN Tangarine

Foto Tangarine te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te Heartland Festival 2018 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1
 
Bekijk alle 19 foto's van Tangarine

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS