concert: Jason Bouman - Bloed Zweet & Tranen in Munttheater op ZATERDAG 06 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jason Bouman - Bloed Zweet & Tranen in Munttheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
06 JUN
JASON BOUMAN - BLOED ZWEET & TRANEN 00:00 uur Munttheater, Weert
2020
Hoofdprogramma Jason Bouman

EXTRA INFORMATIE

Als je je ogen dichtdoet dan is hij het gewoon…
In 2013 won Jason Bouman het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen.
Met het nummer Kleine jongen van André Hazes zorgde hij ervoor dat de jury direct overtuigd was van zijn zangkwaliteiten.

Deze nieuwkomer is inmiddels een blijver. In maart 2014 bracht hij zijn album Zomaar Ineens uit. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en op pleinfeesten van AVROTROS, stond Jason in maart 2015 zelfs in Ahoy.

Al twee generaties Hazes brengen met hun hits gezelligheid en verbroedering teweeg. Als de zevenkoppige band de Vlieger of Zij Gelooft in mij inzet, gaat het dak eraf. En wedden dat je heel hard meezingt tijdens Leef?

Zeker is: dit wordt een gigantisch meezingfestijn! Alleen meedeinen mag uiteraard ook.