concert: Nekromantix in dB's (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nekromantix in dB's) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
19 MEI
NEKROMANTIX 20:00 uur dB's, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Nekromantix
Voorprogramma The Mullet Monster Mafia

EXTRA INFORMATIE

Dit concert was aanvankelijk geboekt voor zaterdag 16 mei, maar de boeker maakte een foutje. De correcte datum is dinsdag 19 mei. Als je al kaarten had, en niet kunt of wilt op een dinsdag, mail dan naar info@dbstudio.nl ovv Nekromantix, dan regelen we dat.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Nekromantix, The Mullet Monster Mafia

Foto Nekromantix te ScumBash 2017 Foto Nekromantix te ScumBash 2017 Foto Nekromantix te ScumBash 2017 Foto The Mullet Monster Mafia te Demented Are Go - 27/07 - Baroeg Foto The Mullet Monster Mafia te Demented Are Go - 27/07 - Baroeg Foto The Mullet Monster Mafia te Demented Are Go - 27/07 - Baroeg
 
Bekijk alle 3 foto's van Nekromantix
Bekijk alle 3 foto's van The Mullet Monster Mafia

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen