concert: Sjors van der Panne - Theatertour 2019/2020 ‘Altijd zo gegaan’ in Schouwburg de Meerse op DONDERDAG 30 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sjors van der Panne - Theatertour 2019/2020 ‘Altijd zo gegaan’ in Schouwburg de Meerse) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
30 APR
SJORS VAN DER PANNE - THEATERTOUR 2019/2020 ‘ALTIJD ZO GEGAAN’ 20:30 uur Schouwburg de Meerse, Hoofddorp
2020
Hoofdprogramma Sjors van der Panne

EXTRA INFORMATIE

De zanger overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. Het stempel chansonnier had hij toen al verdiend, door het veroveren van de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson Alliance Française in 2008.

Tijdens deze nieuwe tour zullen Sjors en zijn vaste muzikanten het publiek verrassen met de nodige humor, persoonlijke anekdotes, maar bovenal met véél nieuw werk.

Samenwerkingen met o.a. Belinda Meuldijk, Han Kooreneef, Ton Snijders, Jan Dulles en Frank Boeijen resulteren in een compleet nieuw en passend repertoire. En natuurlijk zullen de prachtige unieke vertolkingen van bekende Nederlandstalige klassiekers ook dit keer niet ontbreken.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws