concert: Kern Koppen - STOMP in De Nieuwe Regentes op VRIJDAG 20 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kern Koppen
    Crystal Ball - 24/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen
  • Kern Koppen
    Crystal Ball - 24/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kern Koppen - STOMP in De Nieuwe Regentes) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 MRT
KERN KOPPEN - STOMP 20:15 uur De Nieuwe Regentes, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Kern Koppen

EXTRA INFORMATIE

De gebroeders Kern Koppen hebben voor het eerst een eigen theatershow: STOMP. Wat is dat dan? Turbotaal en levensraps. Hoorspel uit een knoppendoos. Humor om te lachen. Guus van der Steen vertelt verhalen die vloeien, rijmen, en teruggrijpen naar sleutelmomenten in zijn bestaan. Was jij vroeger ook zo zo'n ukkie met reuzeplannen? Werd jouw kop ook begraven onder het hoofdkussen van je broer? Is jouw hart ook versnipperd in de keukenmachine van je eerste liefje? Het zijn van die dingen die iedereen kan herkennen.

De voorstelling gaat over klein blijven en groot worden, over ontwikkelen en afstompen. Op het toneel wordt gehinkeld langs de grenzen van het absurdisme en jij vraagt je af: 'Is dit echt allemaal waargebeurd?'

Foto's van Kern Koppen

Foto Kern Koppen te Crystal Ball - 24/9 - Melkweg Foto Kern Koppen te Crystal Ball - 24/9 - Melkweg Foto Kern Koppen te Crystal Ball - 24/9 - Melkweg Foto Kern Koppen te Crystal Ball - 24/9 - Melkweg
 
Bekijk alle 4 foto's van Kern Koppen

Gerelateerd nieuws