concert: Charlotte Margiono / Frans Fiselier / Johannette Zomer / Pjotr in De Oosterpoort op ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019

  • Pjotr
    Snelle - 12/12 - Doornroosje
    © Britt Crooswijk
  • Pjotr
    Snelle - 14/12 - Melkweg
    © Larissa Pronk
ZA.
28 SEP
CHARLOTTE MARGIONO / FRANS FISELIER / JOHANNETTE ZOMER / PJOTR Kleine zaal, 20:15 uur De Oosterpoort, Groningen
2019
Toegang Prijs
€ 29,50
Tot en met 29 jaar
€ 12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 september 2019.
Dat is 526 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rising star rapper en hiphopper Pjotr, Charlotte Margiono (coach), Johannette Zomer en Frans Fiselier zullen hun passie en ervaring inzetten om samen met jonge professionals en gevorderde amateurs een compleet eigen versie van Mozarts Zauberflöte te maken.
Binnen dit project zullen we alle kanten op gaan. Zo zijn er jonge rappers, een jongerenkoor, beginnende solisten, niet meer zo piepjonge maar zeer ervaren amateurzangers, oude rotten in het vak/gevestigde zangers en niet te vergeten een ambitieus amateurprojectkoor. Door binnen het project samen te werken met deelnemers uit verschillende muziekstijlen, kunnen we niet anders dan gezamenlijk opnieuw naar de Toverfluit kijken en daarmee het avontuur aan te gaan.
Door de kruisbestuiving van deelnemers en muziek maken we het mogelijk om hernieuwd naar de wereldberoemde en veel gespeelde opera te kijken en luisteren.

Foto's van Pjotr

Foto Pjotr te Snelle - 14/12 - Melkweg Foto Pjotr te Snelle - 14/12 - Melkweg Foto Pjotr te Snelle - 14/12 - Melkweg Foto Pjotr te Snelle - 12/12 - Doornroosje Foto Pjotr te Snelle - 12/12 - Doornroosje
 
Bekijk alle 5 foto's van Pjotr

Gerelateerd nieuws