concert: PJ Morton at BIRD in BIRD op DONDERDAG 17 OKTOBER 2019 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (PJ Morton at BIRD in BIRD) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
17 OKT
PJ MORTON AT BIRD 20:00 uur BIRD, Rotterdam
2019
Hoofdprogramma PJ Morton

EXTRA INFORMATIE

Hij klinkt als de zoon van Stevie Wonder, de kleinzoon van Ray Charles en de neef van Musiq Soulchild, zo luidt een van de comments onder het Tiny Desks-concert van PJ Morton. Spijker op z'n kop, vinden wij. Op 17 oktober staat de zanger uit New Orleans in BIRD!

Dat PJ ook op eigen kracht een extreem getalenteerd muzikant en zanger is, werd sinds de release van zijn album Gumbo steeds duidelijker. Hij werd sinds 2017 genomineerd voor vijf Grammy's en mocht er eerder dit jaar eindelijk ook eentje mee naar huis nemen.

Als soloartiest blijft PJ weg van het poppy geluid van Maroon 5. Wél put hij uit de hoogtijdagen van soul en R&B, maar niet zonder eigentijdse twist. Op zijn nieuwe plaat PAUL, naar eigen zeggen zijn meest persoonlijke tot nu toe, snijdt hij onder andere racisme onder het presidentschap van Trump en de dood van Nipsey Hussle aan.

Gerelateerde festivals