concert: Grande Royale / The Dirty Denims in LOLA050

ZO.
29 SEP
GRANDE ROYALE / THE DIRTY DENIMS 20:00 uur LOLA050, Groningen
2019
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Grande Royale / The Dirty Denims in LOLA050
Tickets Grande Royale / The Dirty Denims:
zo 29 sep
LOLA050, Groningen
€ 6,00

EXTRA INFORMATIE

Grande Royale is een rock'n'roll-band uit Zweden, die hun wortels hebben in de rockscene van Detroit in de vroege jaren 70 en de rockscene in de jaren 90 in Scandinavië. De muziek is ongecompliceerd rock'n'roll vermengd met vintage pop, boordevol elektrische gitaren, melodieuze zang en donderende baslijnen. Met energieke liveshows en strakke optredens speelt Grande Royale het dak af van de locaties.
De Dirty Denims spelen Happy Hardrock: hardrock waardoor je je in een oogwenk goed voelt. Gecombineerd met rock 'n roll, powerpop en een stukje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Tijdens live optredens zijn deze rock chicks en jongens op hun best; een energieke show van een band die plezier uitstraalt, publieksparticipatie leuk vindt en zichzelf niet al te serieus neemt. Frontvrouw Mirjam levert het meest herkenbare element: een stem als Joan Jett en Debbie Harry.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Dirty Denims

Foto The Dirty Denims te Popronde Leiden 2011 Foto The Dirty Denims te Extreme - 25/07 - TivoliVredenburg Foto The Dirty Denims te Whitesnake - 12/06 - 013 Foto The Dirty Denims te Zwarte Cross 2012 Foto The Dirty Denims te Extreme - 25/07 - TivoliVredenburg Foto The Dirty Denims te Steel Panther - 1/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 32 foto's van The Dirty Denims

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS