concert: Gwar + Voivod in 013

DO.
28 NOV
GWAR + VOIVOD Jupiler Zaal, 19:00 uur 013, Tilburg
2019
HOOFDPROGRAMMA Gwar Voivod
VOORPROGRAMMA Childrain
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Gwar + Voivod in 013
Tickets Gwar + Voivod:
do 28 nov
013, Tilburg

EXTRA INFORMATIE

Een package die op het eerste gezicht misschien wat vreemd lijkt, maar die toch gewoon klópt. In de ene hoek hebben we de thrash-punk-shockrockers van Gwar. Een groep interplanetaire krijgers die naar aarde zijn gekomen om het menselijke ras seksueel tot slaaf te maken om daarna, uitgewoond en wel, uit te roeien. Lees die zin gerust nog een keer. In de andere hoek de serieuze heavy metal- en thrashmetalband Voivod. Een band die voor heel veel serieuze metalmuzikanten als zeer invloedrijk geldt en zelfs al de eer had om het serieuze Roadburn te cureren. Maar vergeet niet dat Voivod natuurlijk óók begonnen is in de punk en thrashhoek in de jaren 80. Sterker nog: de twee bands tourden in de jaren 80 en 90 meerdere keren samen. Zo onlogisch is deze package bij nader inzien dus eigenlijk ook niet. Het belooft een heerlijke Slaughterama te worden.

Opwarmer van dienst is de melodische groove metalband Childrain. Aanrader voor fans van Machine Head, Gojira en Sepultura.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Voivod, Childrain

Foto Voivod te Roadburn 2012 Foto Voivod te Speedfest 2015 Foto Voivod te Wâldrock 2009 Foto Voivod te Into The Grave 2016 Foto Voivod te Wâldrock 2009 Foto Voivod te Wâldrock 2009
 
Bekijk alle 18 foto's van Voivod

GERELATEERD NIEUWS