concert: Balthazar (Be) in Maassilo op VRIJDAG 14 FEBRUARI 2020

  • Jaguar Jaguar
    Balthazar - 14/02 - Maassilo
    © Anja de Bruijn
  • Jaguar Jaguar
    Balthazar - 14/02 - Maassilo
    © Anja de Bruijn

Podiuminfo foto's van Balthazar (Be) in Maassilo

VR.
14 FEB
BALTHAZAR (BE) 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Balthazar (Be)
Voorprogramma Jaguar Jaguar

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 februari 2020.
Dat is 1525 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Balthazar (Be) in Maassilo
DEZE Balthazar (Be) TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 14 feb
Maassilo, Rotterdam
€ 27,00

EXTRA INFORMATIE

Balthazar keerde dit jaar terug met het illustere Fever, een album dat klinkt als typisch Balthazar: sonoor, warmbloedig, gedoseerd en onberispelijk uitgevoerd. Anderzijds waagt de band voorzichtig pasjes in de wereld van obscure seventies disco, Franse pop, exotica, filmmuziek en Madchester acid house.

Oprichters Maarten Devoldere en Jinte Deprez hebben de afgelopen jaren een autonoom pad bewandeld als respectievelijk Warhaus en J. Bernardt, en die indivduele ontwikkelingen bundelen fraai samen op Fever. Op Rats en Thin Walls prijkte Balthazar met een sound die sluw plukt van de meest uiteenlopende stijlfiguren, en op Fever blaast de band dat doffe laagje stof weg en onthult meer details dan ooit.

Extraverter, grilliger, meer kleur, meet polish en net wat meer durf: Balthazar is terecht een van de meest alom gewaardeerde popgroepen van dit decennium. We kunnen ook geen betere band verzinnen om de nieuwe, verbeterde Maassilo een avond lang te betoveren.

Foto's van Balthazar (Be), Jaguar Jaguar

Foto Balthazar (Be) te Suikerrock 2016 Foto Balthazar (Be) te Balthazar - 14/02 - Maassilo Foto Balthazar (Be) te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009 Foto Balthazar (Be) te Rock Werchter 2013 - dag 1 Foto Balthazar (Be) te Dauwpop 2013 Foto Balthazar (Be) te Balthazar (Be) - 28/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 207 foto's van Balthazar (Be)
Bekijk alle 3 foto's van Jaguar Jaguar

Gerelateerd nieuws