concert: Joe Buck in Simplon op ZATERDAG 19 OKTOBER 2019

  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
ZA.
19 OKT
JOE BUCK Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2019
Hoofdprogramma Joe Buck

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 oktober 2019.
Dat is 1649 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Joe Buck in Simplon
DEZE Joe Buck TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 19 okt
Simplon, Groningen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Als eerste Nederlandse artiest ooit op het grootste country festival van Amerika spelen, het overkwam de 23-jarige Joe Buck afgelopen zomer. Twee jaar geleden tekende hij een platencontract bij het label van Ilse DeLange en sindsdien gaat het hard met zijn carrière. Zo scoort hij momenteel een hit met ‘The Way You Take Time’, het nummer kun je kennen van een reclame op tv, als TopSong op Radio2 of van alle radioplaylists in Nederland.

Vorig jaar vertrok Joe Buck naar Nashville, waar hij een heleboel songs heeft geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. Hij liet zich daar inspireren, groeide als songwriter en was supportact voor Amerikaanse artiesten als Hunter Hayes, Maren Moris en Dan + Shay. Dit najaar gaat de songwriter voor zijn eerste solotour, waarbij hij samen met zijn band een voorproefje zal geven van zijn aankomende debuutalbum. Grijp je kans om hem in een intieme setting te zien in onze bovenzaal!

Foto's van Joe Buck

Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Country To Country 2020 Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Country To Country 2020 Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live
 
Bekijk alle 9 foto's van Joe Buck

Gerelateerd nieuws