concert: The Magic Of Santana in Markant Uden op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Magic Of Santana in Markant Uden) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
THE MAGIC OF SANTANA 20:30 uur Markant Uden, Uden
2020
Toegang €22.50 (excl. €1.85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

EXTRA INFORMATIE

Carlos Santana wist op Woodstock het publiek te betoveren met zijn uitzonderlijke gitaarspel. Negen muzikanten presenteren nu het wereldberoemde Santana-gevoel op een ongelooflijk authentieke manier en met een persoonlijke noot. Dat dit dé nummer 1-Santana Show van Europa is, blijkt wel uit het feit dat de band met regelmaat op het podium staat met de originele leden van de Santana-band, zoals de lead-zanger Alex Ligterwood.

Leden die hier naar toe wilden