concert: Judy Blank / Pieternel in Manifesto

VR.
22 NOV
JUDY BLANK / PIETERNEL 20:00 uur Manifesto, Hoorn
2019
HOOFDPROGRAMMA Judy Blank Pieternel
TOEGANG vvk 13 (ex fee 1.50 per bestelling) / deur 15

EXTRA INFORMATIE

Anno 2019 is de Nashville sound terug van nooit geweest ! Op uitnodiging van Pieternel, de avontuurlijke ‘Nashville-girl’ uit Amsterdam, laten hedendaagse popmuzikanten horen in hoeverre zij beïnvloed zijn door namen als Bonnie Raitt, Dolly Parton en Chris Stapleton. Maar vooral op welke manier zij deze invloeden doorvertalen naar hun eigen liedjes.


Pieternel en Judy Blank namen beiden hun album op in het mekka voor Americana: Nashville. De klanken van southern gitaren en de puurheid van de Americana muziek klinken door in hun verhalende nummers. Judy’s plaat ‘Morning Sun’ was voor haar een nieuw begin. Het nummer ‘Mary Jane’ werd een Radio 2 hit, Elton John plaatste het nummer ‘1995’ op zijn persoonlijke Spotify playlist en ze speelde o.a. in de Ziggo dome, SXSW en in het voorprogramma van Wilco.


 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Judy Blank, Pieternel

Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Judy Blank te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera Foto Judy Blank te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera
 
Bekijk alle 35 foto's van Judy Blank

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS