concert: LIVE: Reggae Rhythms, met Eazzup & Consciousness & The Limelites in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 17 AUGUSTUS 2019

ZA.
17 AUG
LIVE: REGGAE RHYTHMS, MET EAZZUP & CONSCIOUSNESS & THE LIMELITES 20:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2019
Toegang € 6,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 17 augustus 2019.
Dat is 1714 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De tweede editie van het festival Reggae Rhythms is een avondvullend Reggae-programma met de bands Eazzup, Consciousness, en Limelites (Ska).

Eazzup staat voor One Love One Heart, en Roots Lovers Rock.
Deze in 2016 opgerichte band bestaat uit zeven muzikale, ervaren reggae music lovers afkomstig uit regio Eindhoven en Tilburg. Met heel veel eigen werk en een aantal 'classic riddims' met eigen lyrics word het met deze muziek een reggaetrip die je nog lang blijft navoelen.

Consciousness is een één van de betere reggae bands die Nederland rijk is. Consciousness en zijn muziek weet het publiek altijd aan het dansen te krijgen met een traditionele mix van roots en reggae. Al vanaf midden jaren '90 staat Consciousness met zijn band op de Nederlandse podia.

The Limelites voert je terug naar het Jamaica uit de jaren zestig en zeventig, toen bands en artiesten zoals Desmond Dekker, Justin Hinds, Jackie Opel, daar de dienst uit maakten.