concert: SONGS FOR MARY: Aafke Romeijn / Awkward I / Broeder Dieleman in Hedon

ZA.
24 AUG
SONGS FOR MARY: AAFKE ROMEIJN / AWKWARD I / BROEDER DIELEMAN 20:00 uur Hedon, Zwolle
2019
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets SONGS FOR MARY: Aafke Romeijn / Awkward I / Broeder Dieleman in Hedon
Tickets SONGS FOR MARY: Aafke Romeijn / Awkward I / Broeder Dieleman:
za 24 aug
Hedon, Zwolle
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Wat gebeurt er als drie artiesten vanuit de hectiek van optredens en muziek maken zich drie dagen terugtrekken in de rust van een klooster? Vinden ze connectie met de broeders die er wonen of praten ze volkomen langs elkaar heen? Kom hun ervaringen en songs beluisteren in een intiem optreden in de bijzondere kloostertuin.

In Songs for Mary verblijven drie artiesten, drie dagen in het Dominicanenklooster in Zwolle. Met als doel nieuwe inspiratie voor een nieuwe song. Deze song is geïnspireerd op de gesprekken met broeders, gesprek met Maria deskundige en hun tijd in klooster en Maria kapel. Met in voorgaande edities prachtige songs tot resultaat over liefde, opofferen, zoeken naar betekenis, thuiskomen en rechtvaardigheid. Met eerder al o.a. Iris Penning, Tangarine en Spinvis.

Dit jaar gaan broeder Dieleman, AWKWARD i en Aafke Romeijn de uitdaging aan. Niet zoals voorgaande keren los van elkaar, maar tegelijk verblijven ze in het klooster.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Aafke Romeijn, Awkward I, Broeder Dieleman

Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Awkward I te Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling Foto Awkward I te Moss - 01/12 - Vera
 
Bekijk alle 4 foto's van Aafke Romeijn
Bekijk alle 21 foto's van Awkward I
Bekijk alle 7 foto's van Broeder Dieleman

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS